Informatie


 

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Naast deze kleine reparatie’s kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere kleine en grote reparaties, van alle automerken. Onze gespecialiseerde automonteurs zorgen dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken.

Vergt een reparatie, na grondige inspectie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten te voorschijn dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus precies waar u aan toe bent.
Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij middels cursussen onze vakkennis up-to-date houden, durven wij gerust te stellen:

U bent bij ons op het juiste adres!!

Ook deze caterham hebben wij in onderhoud.